Door deze website (www.meijling-sarneel.nl) te bezoeken verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Hoewel de informatie op deze website met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Meijling & Sarneel Notarissen garandeert niet dat de website feilloos zal functioneren en vrij zal zijn van virussen. Meijling & Sarneel Notarissen is niet aansprakelijk voor de volledigheid en/of juistheid van de informatie op deze website en het functioneren van deze website.

Het is niet toegestaan om informatie van deze website te kopiëren, te downloaden of op enige andere wijze openbaar te maken of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Meijling & Sarneel Notarissen. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Meijling & Sarneel Notarissen.
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Benieuwd naar ons team?
Download onze brochures