Meijling & Sarneel is een modern notaris- en advieskantoor met twee vestigingen op de Bevelanden

Van oudsher zijn er in de gemeenten Kapelle en Borsele notariskantoren. Deze zijn gefuseerd tot één notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen. Door deze schaalvergroting is het onder meer mogelijk gemaakt om klantgerichter en efficiënter te werken.

Daarnaast zijn wij zeer actief op de digitale juridische dienstverlening en het gebruik van Social Media. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen, welke vervolgens spoedig zal worden opgemaakt en naar jouw inbox zal worden verzonden. Voorts is het via Online Dossier mogelijk om dag en nacht online de stand van zaken van jouw dossier te bekijken, de bijbehorende documenten digitaal in te zien en documenten te delen.

Direct contact opnemen?

Als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland zijn wij jaren geleden al begonnen met het aanbieden van digitale kluizen van Digizeker, ook bekend als de Nederlandse Notariskluis. Hiermee kun je jouw online nalatenschap veilig en betrouwbaar via de notaris regelen. Digizeker is een digitale kluis waarin je al je accounts veilig op kunt slaan. Je kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken, gedeelde media en online games. Je hebt al je accounts bij elkaar waardoor je eenvoudig jouw wachtwoorden kunt terugzoeken. Wij bewaren een digitale sleutel van jouw Digizeker account. Hiermee kunnen wij na jouw overlijden jouw accounts vrijgeven aan de erfgenamen. Dit voorkomt dat jouw profielen nog jarenlang op internet blijven staan.

Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!

Benieuwd naar ons team?
Download onze brochures

Wilt u direcht geholpen worden met echtscheidingtestamentsamenwonenbedrijfsovername ? Neem contact met ons op.