Ons notariskantoor is maatschappelijk betrokken bij Kunst en Natuurroute Wemeldinge

Als sponsor is Meijling & Sarneel Notaris en Adviseurs al jarenlang betrokken bij de Kunst en Natuurroute Wemeldinge. Een fantastisch initiatief van een groep kunstenaars uit het mooie Wemeldinge, gelegen aan de Oosterschelde.

Ontmoet kunstenaars in huiskamers, tuinen en in de mooie omgeving van Wemeldinge! Kunstenaars exposeren hun werk in eigen atelier en in huizen en tuinen van inwoners. De toegang is gratis en op diverse plekken kunt u iets eten en drinken.
Vanaf 1997 exposeert een vaste groep kunstenaars uit Wemeldinge hun werk in eigen atelier. En al net zo lang stellen veel inwoners van Wemeldinge twee weekenden per jaar een deel van hun woning, tuin of garage beschikbaar om kunstwerken van gast-kunstenaars te exposeren. Tijdens alle routedagen is de kunstenaar zelf aanwezig om uitleg te geven over zijn of haar werk. Er is een wandelroute uitgezet langs alle locaties, die geconcentreerd liggen rond de Dorpsstraat, Spoorlaan en Maartenskerk.  Dit is een echte beleving voor jong en oud! Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.

www.kunstroute.net
Direct contact opnemen?