Meijling en Sarneel Notaris en Adviseurs: maatschappelijk betrokken en actief

Ons notariskantoor toont maatschappelijke betrokkenheid binnen het Zeeuwse. Dit onder andere via het partnerschap met FoodDelta Zeeland / Proef & Beleef Zeeland en sponsoring van Kunst en Natuurroute Wemeldinge.

Daarnaast geven wij lezingen bij verschillende voorzieningen en instanties in Zeeland. Denk hierbij aan zorgcentra, regionale afdelingen van de ZLTO, ouderenbonden (ANBO), verenigingen en ga zo maar door. Vanuit onze overtuiging dat het goed is om iets terug te doen voor de maatschappij, verzorgen wij één en ander geheel belangeloos. Daarnaast sponsoren wij diverse sportverenigingen en andere activiteiten en festiviteiten op de Bevelanden en vooral in Borsele, Kapelle en Reimerswaal.

Ook op woonbeurzen in Borsele, Kapelle en Goes zijn wij actief en dat geldt ook voor de startersdagen van Zeeland Business. Daarom ben je met al je vragen over het kopen of bouwen van een woning in deze gemeenten, of het opstarten van een onderneming, van harte welkom op onze stand. Als je vraag urgenter is, kun je ons altijd bellen of mailen.

Direct contact opnemen?
Meer lezen?

Bekijk de andere onderwerpen: