De digitale kluis van Digizeker: veilig en vertrouwd via Meijling en Sarneel

Via Internet zijn volop digitale kluizen voorhanden. Hoe het met de beveiliging en continuïteit van deze kluizen is geregeld, blijft vaak onduidelijk. Daarom bieden wij al sinds jaar en dag de digitale kluis van Digizeker aan (ook bekend als ‘De Nederlandse Notariskluis’).

Na aanschaf van een digitale kluis van Digizeker kun je vertrouwelijke documenten, inlogcodes, wachtwoorden en andere data optimaal beveiligd opslaan in jouw persoonlijke account (kluis). De sleutel hiervan is afgegeven door ons als notaris. Geheimhouding en vertrouwelijkheid zijn daarmee een gegeven. De toegang tot de kluis voor jou als eigenaar is snel en eenvoudig.

Als eigenaar van een kluis vertrouw jij aan je notaris toe wie wij de sleutel mogen vrijgegeven na overlijden of bij wilsonbekwaamheid. Dit gaat via een onherroepelijke volmacht met opschortende voorwaarden, of via bepalingen in jouw (levens)testament. Als je niets hebt vastgelegd, kan de sleutel na overlijden door ons worden uitgereikt aan jouw erfgenamen. Als extra service kunnen wij, indien je dat wenst, als notaris afschriften van akten en andere documenten in jouw digitale kluis plaatsen.

Digitale kluis aanvragen?
Inloggen Digitale Kluis
Direct contact opnemen?
Meer lezen?

Bekijk de andere onderwerpen:

Ook het delen van bepaalde bestanden in een specifiek afgeschermd gedeelte van je digitale kluis, met bijvoorbeeld je accountant of financieel adviseur, hoort tot de mogelijkheden.

Je hebt al een digitale kluis vanaf € 3,95 per maand.

Mede in verband met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en als toevoeging op de reeds jarenlang door ons aangeboden digitale kluizen, hebben wij de digitale portal kluis laten ontwikkelen. Middels deze digitale portal kluis kunnen wij met de relaties van ons kantoor (makelaars, hypotheekadviseurs, accountants, advocaten, enz.) in een versleutelde omgeving over en weer bestanden delen.

Er is al een digitale portal kluis vanaf € 9,95 per maand.

Neem contact met ons op
Benieuwd naar ons team?
Download onze brochures