Digitale Kluis

>>Digitale Kluis
Digitale Kluis 2017-09-08T08:42:31+00:00

De digitale kluis van Digizeker: veilig en vertrouwd via Meijling en Sarneel

Via Internet zijn volop digitale kluizen voorhanden. Hoe het met de beveiliging en continuïteit van deze kluizen is geregeld, blijft vaak onduidelijk. Daarom bieden wij al sinds jaar en dag de digitale kluis van Digizeker aan (ook bekend als ‘De Nederlandse Notariskluis’).

Na aanschaf van een digitale kluis van Digizeker kun je vertrouwelijke documenten, inlogcodes, wachtwoorden en andere data optimaal beveiligd opslaan in jouw persoonlijke account (kluis). De sleutel hiervan is afgegeven door ons als notaris. Geheimhouding en vertrouwelijkheid zijn daarmee een gegeven. De toegang tot de kluis voor jou als eigenaar is snel en eenvoudig.

Als eigenaar van een kluis vertrouw jij aan je notaris toe wie wij de sleutel mogen vrijgegeven na overlijden of bij wilsonbekwaamheid. Dit gaat via een onherroepelijke volmacht met opschortende voorwaarden, of via bepalingen in jouw (levens)testament. Als je niets hebt vastgelegd, kan de sleutel na overlijden door ons worden uitgereikt aan jouw erfgenamen. Als extra service kunnen wij, indien je dat wenst, als notaris afschriften van akten en andere documenten in jouw digitale kluis plaatsen.

Ook het delen van bepaalde bestanden in een specifiek afgeschermd gedeelte van je digitale kluis, met bijvoorbeeld je accountant of financieel adviseur, hoort tot de mogelijkheden.

Je hebt al een digitale kluis vanaf € 3,95 per maand.

Meer weten? Neem contact met ons op.