Meijling & Sarneel is een modern notaris- en advieskantoor op De Bevelanden, met een vestiging in de bloesem van Zeeland: Kapelle.

Meijling & Sarneel is een modern notaris- en advieskantoor op De Bevelanden, met een vestiging in de bloesem van Zeeland: Kapelle. Direct grenzend aan de gemeenten Reimerswaal, Goes en Borsele.

Wij zijn zeer actief op de digitale juridische dienstverlening en het gebruik van Social Media. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen, die je vervolgens spoedig in je mailbox kunt verwachten. Ook is het via Online Dossier mogelijk om dag en nacht de stand van zaken van jouw dossier te bekijken, de bijbehorende documenten digitaal in te zien en documenten te delen.

Afspraak maken

Heb je een vraag over Meijling & Sarneel Notarissen? Bel ons of stuur een mail. We zijn je graag en professioneel van dienst.

Estate planning

Voor een goede estate planning is het van belang dat jouw situatie goed integraal in kaart wordt gebracht.

Notaris als Poortwachter (Wwft)

Als notaris zijn wij verplicht ongebruikelijke transacties die te maken kunnen hebben met witwaspraktijken of financieren van terrorisme te melden bij het meldpunt ongebruikelijke transacties, officieel FIU-Nederland genaamd. Dit op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Contact gegevens

Heeft u meer informatie nodig of zoekt u onze contactgegevens? Klik hieronder voor onze contact gegevens.

Contact opnemen?

Wilt u direct geholpen worden met een hypotheekeen testamenteen samenlevingscontract ? Neem contact met ons op.

Actueel

Vrijstellingen Erfbelasting 2023

U betaalt geen erfbelasting over een vastgesteld bedrag. Dit is de vrijstelling. Hoe groot de vrijstelling is, hangt af van uw relatie met de overledene. In de tabel ziet u welke vrijstelling voor u van ...

Vrijstellingen Schenkbelasting 2023

Een vrijstelling betekent dat de ontvanger pas schenkbelasting betaalt als de waarde van de schenking hoger is dan een bepaald bedrag. Jaarlijkse schenking 2023 Vrijstelling schenkbelasting (pleeg) kind € 6.035,- kleinkind € 2.418,- overig € ...

Vrijstelling voor Schenkingen (aan kinderen) 2023

Eenmalige schenking 2023 Kind 18 t/m 39 jaar Vrijstelling algemeen doel € 28.947,- Vrijstelling t.b.v. de eigen woning (verbouwing of aflossing hypotheek) € 28.947,- Daarnaast mag u aan iedereen tussen de 18 - 40 jaar ...

Huisje boompje beestje? Een goed moement voor een testament.
Doe de check

Publicaties

Bekijk alle publicaties

Kantoor

Meijling & Sarneel
Weststraat 5c

4421 AC Kapelle

Bel: 0113 34 33 10

Postadres

Meijling & Sarneel
Postbus 63

4420 AC Kapelle

Mailen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 12:00 uur

13:00 – 17:00 uur

Bellen